Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blickar utan att blinka...


När du inte ser mig


När du
inte längre
ser mig

står min
spegelbild
fortfarande

kvar

och ser

på mig




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-09 16:41



Bookmark and Share


  [ShadowWalker]
och din skugga är fortfarandes den som klänger sig kvar vid dina fötter...
2007-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris