Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ego pt.2



Men jag gömmer mig inte

är en ganska enkel varelse

de du tror är troligen rätt

ett liten idiotisk människosubstitut

utan verklighetserfarenhet

eller inblick i liv, kärlek, värme eller kyla

överanvänder ord

för att hålla honom varm

i natt och ensam dag

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-09 21:00



Bookmark and Share


    Nattviol
ja, fast det är inte det vi tror..................!
2007-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen