Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i tystnad

~~~


under mina slutna ögonlock
vilar du


stilla, så stilla




~~~




Fri vers av Markattan
Läst 573 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-10 14:19



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Som en öm kram..Så vackert beskrivet..
2007-08-09

    Bodil Sandberg
Gudomligt vackra rader i tystnadens tecken...
2007-06-12

  Agnes
Försiktigt, nästan viskande... du skriver ord som om de vore kluckande vågor i kvällssol. Härligt att se dig igen!!!
2007-06-10

  Jan Linderoth
Får känsla av död, eller är det bara vanlig tillfällig vila?
Glad att se dig här igen i vilket fall som helst!
2007-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan