Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven: 28 apr 2006


Dömt liv

Meningslöshet,
Dömd att misslyckas

Hopplöshet,
Dömd till besvikelse

Varför försöka,
Bara för att misslyckas ännu en gång
Varför hoppas,
Bara för att bli besviken ännu en gång

Gud, öde eller slumpen
Jag vet inte
Jag bryr mig inte
Jag vet bara att jag lever ett dömt liv
Ett liv bestående av misslyckanden och besvikelser
Ett liv utan mening
Ett liv utan räddning

Varför fortsätta,
Bara för att plågas ett helt liv
Varför leva,
Bara för att sedan dö

Finns det en räddning,
Visa den nu
Nu,
Innan jag gett upp




Fri vers av Seducia
Läst 187 gånger
Publicerad 2007-06-10 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seducia