Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven: 18 aug 2006


Svarta ögon

Svarta ögon och en dömande blick
Hat,
Mina ögon möter en blick av hat
Äckel!
Fetto!
Dö!
Dö!
Blundar hårt,
Men spegeln visar fortfarande samma dömande blick
Mina ögon skriker åt mig
Äckel!
Fetto!
Dö!
Dö!
Mitt hjärta gråter,




Fri vers av Seducia
Läst 312 gånger
Publicerad 2007-06-13 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seducia