Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven till min Anna med all min tröst: 22 jul 2006


Svarta Minnen

Svarta minnen frambringar tårar
Svarta minnen får blodet att rinna från hennes bröst
Svarta minnen ger henne kalla kårar
Svarta minnen har jagat bort all hennes tröst

Men vad hon måste se
Vad hon måste höra
Det var inte hennes fel
Hon kunde inget annat göra

Tro på mina ord, tro på vad jag säger
Du kommer alltid att förbli den renaste ängeln




Fri vers av Seducia
Läst 320 gånger
Publicerad 2007-06-13 00:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seducia