Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven: 20 mar 2006


En flicka av glas

En blänkande utsida
Vacker och klar
Spegla dig i hennes strålande glans
Den perfekta ytan
Skönhet av glas

En trasig insida
Bräcklig och skör
Skär dig på hennes splittrade själ
Den verkliga sanningen
Skärvor av glas




Fri vers av Seducia
Läst 213 gånger
Publicerad 2007-06-10 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seducia