Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven: 23 mars 2006


En värld

De tusen gröna ängars ö
Där vindens varma bris smeker din hud
Där den klara himlen aldrig har täckts av mörka moln

De tusen svarta sjöars ö
Där vindens iskalla hand piskar min hud
Där de mörka molnen aldrig har släppt genom solens ljus

En ö
Där din själ visar dig sin värld
Där min själ visar mig sin värld
Vi lever i samma värld, men vi ser inte samma värld




Fri vers av Seducia
Läst 202 gånger
Publicerad 2007-06-10 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seducia