Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En lek med tanke och ord


Fotågraf


Vid dess fot
låg bilder

stila

som sakta skrev
på känslornas

band




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-11 00:16



Bookmark and Share


  [ShadowWalker]
sparsamt allt i ingetsägande vackert...

Smultris har dessutom rätt angående bilden:
Jo da mään...
2007-06-11

  Smultris
Retuschen är GRYYYYYM!
2007-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris