Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En lek med ord och tanke


Epi log


Hon kallade sig Epi
allafall i mitt huvud
där hon dansade
och var gran

Det var när hon log
som jag grät
för då såg jag
verkligheten

som den

en gång


var




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-11 00:37



Bookmark and Share


  [ShadowWalker]
här har vi ytterligare ett exempel på hur exellent ditt ordvänderi mellan raderna kan vara, superbt mannen, enkel, rak och underbar...
2007-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris