Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med redan döda blickar, från sovande ögon och vakna fingrar...


Fotografi


Mannen guide folksamligen
genom hans egna samlingar

olja och akvarell
kol och krita

material och teknik
avlöste varandra
i utlösande kaskader
av form och uttryck

så kom de

till sista rummet
där de hade hört
det skulle finnas
ett fotografi

utan dess like

men väggarna
var tomma
och rummet öde

bortsätt
från en kista
i rummets mitt
tysta tänkte de alla

innan mannen svarade

\"där i\"

i där

\"där i\"

sa han lungt
och pekade
på den ensamma

kistan

\"ni får ej se
hur dess lik e\"

men det
här är

kistan med

fotografen

i




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-11 04:21



Bookmark and Share


  [ShadowWalker]
*ler* vad händer om man fråntar en intelligent poet hans sömn och ger honom hans dator, han blir lurig och detta deckarlika sätt att ta isär ett ord i stycken och vända varje del är bara...

UNDERBART!
2007-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris