Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyssnar på det som inget säger...


Den oätliga pärlan (Klagovisan)


Man skall inte klaga
Säger de då pärlan ringlar
ner för pannan och nacken

till solens stråkar

Men vilket jävla väder vi har
säger de när naturens pärlor ringlar
ner för panna och nacke

längs regnets klavitur

En symfoni som blir till
en kakofoni av människoröster
när godsmak läggs till

den oätliga pärlan.




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-11 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris