Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sov mig tröttsam...



jag behöver någon

vet inte... vad... hur?

jag vill vända mig om

se någon där...

höra en röst bredvid mig

någon som viskar, talar, skriker...

någon som får mig att vilja lyssna

jag vill andas någon annans andedräkt

laga mat till en person till...

känna någon annans hand i min

eller runt min hals... hårt...

någon som inte ser det jag ser

någon så olik mig som möjligt

någon som längtar, tänker, känner...

hoppas... lever och andas...

så trött på... allt...

på mig... på det jag inte ser...

allt jag är... allt jag aldrig kommer veta

sov mig trött...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-11 18:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Både tilltalande och tankeväckande...
Fin..
2007-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen