Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att komprimera livet

..och som om vi bara har kvar ett enda stort andetag
tar vi ansats att sammanfatta vårt livs historia
i en enda mening..




Fri vers av haddis
Läst 192 gånger
Publicerad 2007-06-11 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

haddis
haddis