Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stillestånd

~~~


tiden stillnar
vid tanken på dig


lämnar mig i längtan




~~~




Fri vers av Markattan
Läst 704 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-11 20:17



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
ja..*suckar* precis så..
tusan så bra...
vackert!!!
2007-08-09

  Manal
så få ord men berörde mig.
2007-06-20

    Bodil Sandberg
Ljuv poesi ...som magi...
2007-06-12

  Jan Linderoth
Små ord, korta meningar STOR dikt!!!
2007-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan