Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ambivalence...


calm, sweet perfect calm

chaos! madness! terror!

whispers, slow heartbeats...

hurtful, broken mind... relent!

it's in your eyes... so peaceful...

liar! cheat... pathetic li'l thief!

such wondrous delight... ease...

disease! crumbling li'l toad!

caressed by soft wind's stroke... touched...

shut the hell up!

I love you... deeply and willing...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 202 gånger
Publicerad 2007-06-11 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen