Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven. 31 jan 2006


Everlasting deception

A caress of coldness, spellbound by angelic serenity
Winterly realm where desolation and despair are sleeping in oblivion
A transcendental world of imagination, resurrected by nocturnal souls
A sanctuary for evanescence
A sanctuary for abnegation
An everlasting deception




Fri vers av Seducia
Läst 262 gånger
Publicerad 2007-06-11 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seducia