Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven till min vän Isabelle: 27 apr 2006


Glittertårar

Trygghet, tröst och kärlek
Ovärderliga för varandra

Ingen vill förstå
De lever genom varandra
De är varandras luft
Varandras värme
Varandras ljus
Men ingen vill förstå

Natt och dag på utsidan
Skymning och gryning
Det är vad alla ser
Ytan,
Den meningslösa ytan

Upptäckten av det inre
Den verkliga sanningen
Inga leende fasader
Alla murar rivna
Kvar lämnades bara sanningen
Samma sanning

De grät glitter tårar




Fri vers av Seducia
Läst 304 gånger
Publicerad 2007-06-11 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seducia