Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när jag inte orkar höra mer


Målar min egen ljudbild


Älskar ljudet av regn
som slår mot plåttak

lyssnar på det nu
med nedböjt huvud

då händerna håller
för öronen

och fingrarna trummar
mot bakhuvudet

målar min egen ljudbild




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-12 01:40



Bookmark and Share


    legolas
Denna tycker jag mycket om, förmedlar bild och känslor.
2007-06-12

    Erika H
fly fly
inåt mot centrum
trummorna kan skapa frid
för en kort stund
dunk dunk
hjärtat slår i taktens otakt med livet
som inte är liv
utan verklighetens bojor
fly fly
mot ljudet av helig mark
orörd av andra
bara din
din
fristad
2007-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris