Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bortkastad tid, men funna ord...


eftertraktad



släpad

efter en traktor


spridd

som gössel




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-12 02:12



Bookmark and Share


    Erika H
näringsberikande utsmet
samlande för växt
uppväxt och grönska
till något vackert
som bara är du
lika vackert som du
2007-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris