Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt det här

Allt det här

tankar, ord
stora som små
medelstarka, viskningar

Allt det här

försöker bygga
ihop dem två
till förstånd, klarhet

Plockar ner
allt det där




Fri vers av molnet
Läst 343 gånger
Publicerad 2007-06-12 06:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molnet