Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så var det

För många år sedan
när jag fortfarande var plaskblöt bakom öronen
träffade jag ofta en kvinna på krogen.

Hon var chockerande, porrig, spännande
såg bra ut och gjorde som hon ville, var på topp.

Nu träffade jag henne igen
på samma krog i samma kläder.
Hon tog mig mellan benen
ville chocka nu som då.
Chocken uteblev, men hon fick en kram
för gamla tiders skull.
Tyckte hon luktade ångestfylld trasa.

Hon var billig, porrig, stötande
såg sliten ut och gjorde som hon ville, var på botten.




Fri vers av molnet
Läst 394 gånger
Publicerad 2005-08-31 11:14



Bookmark and Share


  Propella
Håller med Mia. Skönt skrivet!
En väldigt bra text som lyfter fram det tragiska och berör.
2005-09-01
  > Nästa text
< Föregående

molnet