Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men jag var ju skottsäker!


Men jag var ju skottsäker!
sköld av stål.

Allt utanför,
stannade utanför.

Flertal barikader,
höll huvudet kallt.

Men din hjärtinfarkt,
blev min implosion.




Fri vers av molnet
Läst 449 gånger
Publicerad 2005-09-01 14:30



Bookmark and Share


  Propella
Slutet på den här dikten rundar av den och gör den komplett. Det är inget lätt konststycke att lyckas med.
2005-09-01

  Smultris
Ojojoj...
Ord som går rätt in i hjärtat...
2005-09-01
  > Nästa text
< Föregående

molnet