Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När fel väg visar en rätt...


lyckans smed



Inser att allt jag gör
är fel


det gör mig glad
för det betyder också
att det faktiskt finns
något som är rätt

också




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-12 10:19



Bookmark and Share


    Erika H
insiktens befriande tankar och vetskapens makt

fel går också att rätta till

skarpt och rakt skrivet
utan krusiduller

så snyggt!!!
2007-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris