Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som en blomma utan själk


Själkar


Tappar

upp min själ
i ett kar
som aldrig svämmar

över

ett själkar

Erebos skyller
dess kanter

även om ljuset

är själklart

som Karon
styr jag
liv och död
över vågorna

en själkarl

i mitt eget

själkar




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-12 10:46



Bookmark and Share


  [ShadowWalker]
Och du i mitt poethjärta är SJÄLVKLAR!

Vilka formuleringar och vilka ordvändningar, snyggt, Snyggt!
2007-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris