Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
trötta ögon ser klart


Inte min



Vaknade upp idag

såg en ny dag

men det var inte min

måste vaknat


på fel sida




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-12 11:00



Bookmark and Share


    legolas
*skrattar gott*
2007-06-12

    Bim
...och på vems sida ,-hoppas dagen delar upp sig i bra sidor!
hälsn.Bim
2007-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris