Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tanke kring födelsedagen den 11/9 (9-11)


Någon gång (presenten)



skulle vilja ge dig

presenter

varje morgon


för att fira


att du föds

till min närhet

ytterligare en dag



 




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-12 18:51



Bookmark and Share


  [ShadowWalker]
Nu börjar jag snart lipa vännen, Uuuuuuunderbart vacker hylling till hjärtats ägare, riktigt, riktigt, Riktigt bra!
2007-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris