Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven till Bonnie: 21 sep 2005


Räddande Ängel

Du räddade mig från mörkret
När jag inte fann någon väg ut

Du ledde mig mot ljuset
Och stöttade varenda steg

Du fick mig att le igen
När jag nästan glömt hur det känns

Tillsammans är vi starka
Tillsammans ska vi skapa oss en framtid
Tillsammans kommer vi att överleva

Du var, är och förblir min Räddande Ängel




Fri vers av Seducia
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-13 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seducia