Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En envis humla och katters revir


Vindspelet sjunger

Blommorna bjuder upp till dans

En vit fjäril går in för landning

gör ett lätt avtryck på Pionens blad

Blåsten drar in alla sköna dofter

virvlar runt i mina näsborrar

Den envisa humlan återkommer gång på gång

Postlådan väcker örat

Morgondiset tvättar fönstren

Katterna fräser revir

Ljuset tindrar i grannbarnens ögon

Badlakanen fladdrar i vinden

och jag känner ett fullkomligt lugn denna morgon




Fri vers av Rosen VIP
Läst 319 gånger
Publicerad 2007-06-13 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP