Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad


ingen annan visste men hon tyckte det var självklart

så alldeles
var det bestämt vad

hon ville äga

ingen annan visste men hon
tyckte det var självklart

och ingen visste

och ingen gav

och hon ägde inte något




Fri vers av Linneatystnad
Läst 211 gånger
Publicerad 2007-06-14 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linneatystnad
Linneatystnad