Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så regnet kom

och gömde allt,
vått

blötte allt till ynklighet
och droppade från alla träd


lyssnade inte

så mycket




Fri vers av Linneatystnad
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-14 13:42



Bookmark and Share


  Attimi
Blötte allt till ynklighet

Du, Linneatystnad, har det som utmärker varje stor författare. Ett sätt att göra orden sina egna, att böja dem till främmande skönhet, att vidga deras sinne, säga något osagt.

Mycket bra!
2007-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Linneatystnad
Linneatystnad