Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, vad är detta? bara... tankar om något, om mig lr ja..


Jag svek er, Jag svek alla, t.o.m mig själv

Tänk vilket hopplöst fall man är

Jag lovade att aldrig bli som hon, jag lovade dig det

Men jag svek dig.

Jag lovade att inte vara så tråkig, jag lovade dem det

Men jag svek dem

Jag lovade att försöka mera, jag lovade honom det

Men jag svek honom

Jag lovade mig själv att hålla mina löften

Men jag svek mig själv!




Övriga genrer av xEvviie
Läst 275 gånger
Publicerad 2007-06-14 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xEvviie
xEvviie