Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett försök till en hyllning, till min käraste vän.


Engel - Jag vill bara laga dig

Om jag bara kunde skulle jag rädda dig:
Jag skulle sy dig med magisk tråd,
Strö läkande glitter över hela dig,
Fixa syntetiska vingar som ersätter dem du blivit bestulen på.

Jag vill dig allt gott,
Jag vill dig allt väl,
Men jag är bara männsklig.

Förlåt.




Fri vers (Fri form) av xEvviie
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-20 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xEvviie
xEvviie