Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..för dig..

När du går sönder, ska jag plocka upp bitarna och göra dig hel igen.

När dina tårar rinner , ska jag kyssa dina kinder torra.

Om ditt hjärta brister, så ska jag ge dig mitt.

När det känns som hela världen vill dig ont, ska jag med öppna armar ge dig tröst.

När du känner dig ensam, ska jag alltid finnas där.

När du känner dig förtvivlad, ska jag öl! dig med kärlek och när du

känner dig lycklig, ska jag glädjas med dig.

Oavsett hur ditt liv ser ut, så kommer jag alltid finnas där för dig.

När du tappar tron för mig, för oss

ska jag visa dig att du har fel, för jag är gjord

för att älska dig..





Fri vers av Lego
Läst 331 gånger
Publicerad 2007-06-14 21:36



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Fint innehåll i Din dikt, Lego!
Ingvar
2007-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Lego
Lego