Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkrädd..

När mörkret faller, är du rädd då?
När alla ljus släcks, är du rädd då?
När hela staden sover, och endast tystnaden
är vaken, är du rädd då?
Är du rädd, då endast döden är vaken?
Det är jag..
Jag är så rädd, kan känna blodet frysa inom mig,
tappar känseln i mina ben och får svårt för att andas.
Hjärtat slår hårt och intensivt..
Gåshuden smyger längs min kropp.
Vad finns i mörkret?
Vad skrämmer mig så?
Vill jag veta?
Vågar jag se efter..?
Jag kan känna det, trots att jag inte ser..
Jag är rädd för att se det, kanske aldrig
blir mig själv igen..
Vågar inte, det blir ju mörkt på nytt.
Skräck! Panik! Hjälp!
Är du rädd för mörkret?
Det är jag..
Vet du vad som väntar i det?
Jag vill inte veta..
Kan du känna döden?
Det kan jag..




Fri vers av Lego
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-08 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lego
Lego