Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ställer mig på tvären..


Jag vägrar


Jag går längs vägar
som andra inte ser

de vägrar se
vägarna

jag ser

Jag lägger tyngd
på de lätta

bladen

Lyfter stenar
av de tunga

bergen

låter det väga
i min hand

när vågorna
från det stora

havet

slår, skapar
vita gäss

i dina ögon


Det är mitt liv

att se
vägen
våga
väga

jag vägrar

låta orden
betyda
livlöshet

och stelhet


Kom till mig

och vi skapar

nya ord

av gamla


föreställningar.




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 314 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-15 00:38



Bookmark and Share


  [ShadowWalker]
i\'d be honoured to...
2007-06-15

    Bim
...den här tycker jag om,men hittar inte ord att tala om varför.Hälsn.Bim
2007-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris