Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Självporträtt, själkorträtt?


Själ med ögon


Jag tar
utan att fråga

det som inte är mitt

det som är ditt
när du ser

på mig.




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-15 00:43



Bookmark and Share


  [ShadowWalker]
vågar knappt säga det igen du vet det ändå men helt fantastiskt ordvänderi som vanligt, snyggt och smart på en gång!
2007-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris