Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp ut min röst

Släpp ut min röst
för jag vill skrika ut

Rastlös beundran
knäppande fotled

Ropar jag inatt
ska mina ådror vidgas

Ett ljudutbrott ska
fylla mina lungor och
rensa bort soten

Släpp ut min röst!!!

Sluta krama mina stämband
låt klumpen minska
släpp.....

Tangenter av oro
Utslitna småtofflor på
tår som för längesen
trampat snett

Lavinartat kaos i strupen
SLÄPP FÖR FAN!

Övertaget överhuvudtaget
Släpp övertaget.....

släpp...
släpp----
släpp...






Fri vers av Deni
Läst 482 gånger
Publicerad 2005-03-19 15:17



Bookmark and Share


    Yfemia
Jag får två bilder i huvudet när jag läser den här dikten. En bild av dig sittandes i lägheten; Du blickar ut genom fönstret och beundrar verkligheten framför dig och bilder i huvudet. Det är gråtrist tyst.
En annan bild på natten när du med viss trött-på-livet känsla blänger på teven eller tar en cigg under fläkten, och med verklig innerlig vilja önskar efter ett ombyte i livet. Trovärdigt skrivande!
2005-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Deni
Deni