Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dikt om att bli påkörd... ;)

Krock, det sa stopp.
Kras i min kropp.
Nu brinner jag opp?

Ett kalas av karosser
sprickor och gossar.
Småsinta gnatar
och fler står och blossar.

Av vilket beror
det sägs av en blick
som riktats åt fel.
Oj nej ångestens klor.

Darrande händer på kopia och original
unga oväxta fjantar med liv i sin hand.

Oansvarig och nervös
men ack vilket ofel det var.

Inget liv till spillo
bara intryckta skärmar
och ej att förglömma
man sig försiktigt
ett rödljus närmar.

Blaha blaha
Frihetsberövande
Upp på hästen igen!







Fri vers av Deni
Läst 567 gånger
Publicerad 2005-04-20 00:34



Bookmark and Share


    Yfemia
Automatiskt kör en röst alá svart/vitt 20-tal i gång i huvudet på mig när jag läser dikten för mig själv. Det tar emot av käckhet. Enda tillfället då dikten uttrycker vad som verkligen känns "du" är under sista stycket, då jag får känslan av att du tröttnat på dikten. Nej, blir nog min tur att säga; bättre kan du!
2005-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Deni
Deni