Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp ut ditt vårskrik!

Ett gällt ljud ljöd över markerna.
En gård, så mysigt inbäddad i vild natur.
Levande och vibrerande, som värmens daller.
En påfågel skymtad!
Så ståtlig, men ovetandes om sin skönhet.

På jakt efter öppet vatten, robotben som tar mig framåt.
Att stanna upp, ta ett djupt andetag.
Att höra taltrasten härma sina medfåglar.
Det är lycka i sin enkelhet.

Att känna lukten av liv som åter gror i skog och mark,
nya och välkomnade av sin moder jord.

Mjuk mossa och vassa barr mot bara fötter,
naturens melodi, så vacker...

Ta en paus från bullret och stressen, lös upp alla knutar
med hjälp av de enklaste metoder.

Gå barfota på grus, i skog, i vatten.
Känn livet som pulserar under dig och bär dig,
inte för att den måste utan för att den vill.

WWHHHHOOOOOOOOAAAAAAA!!!!!
Släpp ut ditt vårskrik!




Fri vers av Deni
Läst 583 gånger
Publicerad 2005-04-28 23:59



Bookmark and Share


  Anders P VIP
Du har ett fint flöde i det du skriver. Prova att bryta upp i ännu kortare rader. Kanske skulle det bli ännu bättre.
2005-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Deni
Deni