Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordblindheten ger nya ord till tankar...


Spegelvänta


Det var som om hans
spegelbild

vände honom ryggen

allt han nu kunde
göra

var att vänta




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-17 01:45



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
eller vända tillbaka...
2007-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris