Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varm kärlek


jag ser dig stå

där du stått så länge nu


din blick är fylld av längtan

du vill så gärna ta hand om mig


din varma kärlek smärtar

när den träffar mina sår


behöver dig så mycket

men klarar bara litegrann


lova att du fyller behoven

i doser som är bra


så lovar jag ge dig platsen

som bara du ska ha





Fri vers av Marreb
Läst 389 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-17 12:43



Bookmark and Share


  Mattias Josephson
marreb, jag tror du är en själsfrände! tack för denna vackra dikt och allt du delar på poeter.se!
2007-07-02

    Lenac
varm och ärlig text. fin!
2007-06-17

    eva m h
Tycker om!
2007-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb