Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ser värdet som ni vill sätta...


Värdesett er


Så var det ljus!
sa någon för länge sedan


...var det...

...är det...

\"värdet\"



sammanslagningen

av då och nu


De godtrogna och lättlurade
kan tro
de äger

ljuset

hävda sitt värde
genom att de äger

ljuset.

Men alla som kan
se och känna

ser och känner

att ljuset är fritt

och
den
enda

som är ägd

är just den

som hävdar
att den
äger


ljuset.


 




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-17 15:35



Bookmark and Share


  am
oh, vilken fin text. intressant och så
2007-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris