Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är män svin, egentligen oftast. \"Jag vill bara ha någon att hångla med!\"


Alla hör utom du, M

Jag räcker inte till
i dina ögon längre, M
och trasiga handleder och uppskurna hjärtan
svider i din famn
och förlåt för alla nätter som jag ringt
och gråtit syra över att du inte är med
mig utan med henne
alla nätter som jag behövt dig som mest

(Det är jag som behöver dig, M
det är jag)

skrik tystas av dina osynliga händer
över min mun
och jag blöder förgäves alla nätter i en hög
bland krossade spegelskärvor
och jag orkar inte se mer
skeva verkligheter utan dig
för jag vill ha dig här och jag vill ha dig
nu

(fingertoppskänsla existerar bara svagt
i höstkalla ögon
varför vill du inte ha mig längre?)

en använd trasa från garderoben men
jag bryr mig inte om att du tar
mig när det passar
för jag kan skriva fantasi i månskensglitter
om jag vill
och låtsas som att det är vi på nytt med
sammanflätade fingrar

(och alla hör utom du, M
alla hör)




Fri vers av Moltie
Läst 564 gånger
Publicerad 2007-06-18 00:29



Bookmark and Share


  Nemisis
dethär är musik! vill gärna höra melodin! Riktigt bra!
2007-06-18

  Nemisis
dethär är musik! vill gärna höra melodin! Riktigt bra!
2007-06-18

  Nemisis
dethär är musik! vill gärna höra melodin! Riktigt bra!
2007-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Moltie
Moltie