Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen bryr sig om alla barnen nuförtiden.


Herr anorexia är så välkommen

Nu är klockan överslagen och sönderslagen
i bitar
alla kugghjul och visare ligger splittrade
på golvet hela världen
får bitarna djupt in i sina fötter
så det ger infektioner och
malaria med feberrosor på varje kind
det är så charmigt att vara helt sjuk
och vara
mörk i ögonvrån och gråta salt och socker
blandat

Alla poppare blir emo i varje
gathörn
river handlederna sönder och samman med
naglar för nu har rakblad
och glasskärvor blivit så
mainstream det smakar järn på
deras tungor
du luktar socker i mitt blod och jag
sväljer och jag kräks upp
allt fett och alla
endorfiner

Du har fingrarna i halsen i min hals
och mot min puls
vi leker dockor som du färgkodar
du bryter allas fötter och vi som bara ville passa in
och offra våra lungor för
din skull
att fortsätta gå med dina
andetag vid vår sida

Och alla poppare är emo nu
allt tyg har blivit svart som du stal
färgen från i
återslutningsbara kassar
målar ögon svarta som inte svartnar
tillräckligt fort för dig och alla
principer och allt
blod som inte koagulerar och får
flickorna att kräkas alla kilon
som du inte lyckas stjäla
och alla leenden från läppar som inte
passar alla gathörn alla avsvimmade
kroppar
medvetslösa sinnen som förstörs mellan
dina fingrar

vi är bara marionetter




Fri vers av Moltie
Läst 719 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-18 00:35



Bookmark and Share


  Heptica
jag har själv du vet..
& det du skriver är så sant som det är skrivet
mkt mkt mkt bra
2007-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Moltie
Moltie