Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

merengue

~~~


det var
när du stod nära, nära

som din blick fann min
och ditt leende på sned

så oväntat

bjöd upp fjärilarna i magen
till lustfylld dans




~~~




Fri vers av Markattan
Läst 860 gånger och applåderad av 9 personer
Utvald text
Publicerad 2007-06-18 10:20



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Strålande, glädjespridande och sprittande, och vackert/sensuellt skrivet.
2007-07-26

  Carlita
härligt härligt beskrivet :)
2007-06-21

  sorgsen
Åh vad trevligt! Själv hade jag lite problem med kicken i merengue men han luktade iallafall gott så varför klaga? Härligt skrivet om en härlig stund. Tätt ska det vara!
2007-06-21

  Mikael Lövkvist
En ljuvlig och lustfylld dikt!
2007-06-19

  Rachel Roth
oj, denna gillar jag mycket...lättsam och lekfull
2007-06-18

  stronza
En överraskande känsla är väl den bästa och gör en så glad
2007-06-18

  Hildegun Relefors
Underbart skrivet! Vem vill inte ställa upp på en sådan dans, du gjorde mig glad!
2007-06-18

  Hermonius
Känner igen mig. Väldigt vackert skrivet !
2007-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan