Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag

Som en spegel av sanningen ser
jag i djupet av mig själv.

Där finns jag,
som en kopia av mina.
förfäder.

Mitt jag har många olika
skepnader och jag vet
att det utgör helheten.

I mina yngre dagar försökte jag vara en
kopia av någon.

Men nu....

är jag bara jag.




Fri vers av Annelie Hugo
Läst 519 gånger
Publicerad 2005-03-20 21:08



Bookmark and Share


    Mejja
Just så härligt att läsa. Om roheten att finna och acceptera sitt jag. Vi är ju inte bara ena biten i pusslet utan måste se alla våra pusselbitar som lika viktiga!
2005-03-26

  Markattan
Ja, man ska alltid försöka vara sig själv och agera utefter det. (Ett litet stavfel har smugit sig in på rad fyra... ;o))
2005-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Annelie Hugo
Annelie Hugo