Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag såg en man sitt på en bänk i Falun


Mannen på bänken

Det sitter en man på bänken
En man som ingen ser
Dom går bara vidare
Dom går där och ler

Han sitter och tittar
Tittar med trasig blick
Han funderar om någon skulle märka
Om han reste sig och gick

Om han bara försvann
Försvann från jordens yta
Han funderar vem som med honom
Liv skulle vilja byta

Han tänker på livet
Allt kommer som en våg
Han tänker på hur det var
När någon honom såg




Fri vers av Manito
Läst 228 gånger
Publicerad 2007-06-19 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manito