Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nått som bara kom


Månen

Titta på månen
Månen som lyser så klar
Hur gärna jag än vill ta ner den till dig
Måste den får sitta kvar
Hur gärna du än vill ha den
Kommer den inte ner
Men om du tittar noga
Så ser du att den mot dig ler




Fri vers av Manito
Läst 187 gånger
Publicerad 2007-06-19 09:39



Bookmark and Share


    susi
så vackert :)
2007-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Manito