Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sån är jag


Innan du dömer

Blyg med dom jag inte känner
Osäker när något är nytt
Men när du lärt känna mig
Kan jag bli som förbytt
Jag är inte en ensamvarg
Inte mallig, inte arg
Bara blyg.
Kan verka tråkig.
Men ta dig under ytan
Innan du dömer.




Fri vers av Manito
Läst 178 gånger
Publicerad 2007-06-19 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manito